Zarf i Zi në BBV! Banorja thyen rregullat e lojës

Një zarf i zi ka mbërritur pak më parë në shtëpinë e Big Brother VIP Albania.

Egla ka thyer sot për të disatën herë rregullin e fikjes së mikrofonit, dhe pas shumë paralajmërimeve ka ardhur dhe ndëshkimi nga Vëllai i Madh.

Nuk bëhet fjalë për një ndëshkim individual por e gjithë shtëpia është dënuar.

Për shkak të kësaj pakujdesie, banorët do kenë ujë në sasi të kufizuar dhe gjithashtu edhe ngrohja në ambjentet jashtë do jetë e ndalur.

Ky vendim ka irrituar disa nga banorët të cilët e kanë konsideruar të padrejtë të ndëshkohen për faj të Eglës.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*