Skandal në BBV, banorja me fjalor banal, “Të q****a liderin…”

E pamë që në momentin që banorët u zgjuan!

E nisur kjo ditë me plot tension, debate, nuk kishte si të përfundonte më keq nga ç’ka ka përfunduar.

Pak momente më parë Erjola është shfaqur duke përdorur një fjalor tepër banal dhe të paparanueshëm për formatin në të cilin ndodhet.

Mbetet për t’u parë s’e si ka nisur e gjitha, po një gjë është e sigurt, lidhet me liderin e shtëpisë, Fationin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*