“Hajde më afër po pate b*thë”, sherr i ashpër mes dy banoreve të BBV

Nuk kanë të ndalur sherret në shtëpinë e BBV këtë sezon.

I rradhës ishte ai mes Françeskës dhe Ilnisës. Dy vajzat kanë ditë që fërkohen me fjalë ndaj njëra tjetrës por sot debati mes tyre arriti në tjetër nivel.

Në debat e sipër Ilnisa i thotë Françeskës “Atë bananen ashu të qëruar merre jepja burrit tënd, këtu nuk jemi në shtëpi erotike.”

Ndërkohë Franceska ja ka kthyer duke i thënë: “Po ta lë ty dhe Meritonit…”

Kjo e ka acaruar Ilnisën që ka tentuar t’i afrohet më afër Franceskës, e cila menjëherë i është kundër përgjigjur duke i thënë: “Afrohu më afër po pate b*thë…”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*