Nuk ndalen sherret, tjetër grindje mes Julit dhe Eglës

Egla ka qenë një prej banoreve më të komentuara përgjatë ditëve të para kur formati më i ndjekur ‘BBV’ rinisi transmetimin e tij. Kjo pasi debatet e saj me konkurrentët e tjerë nuk kishin fund .

Mirëpo siç duket për pak kohë ajo qëndroi ‘e heshtur’ e ndërsa sot ka zhvilluar një tjetër debat me Julin.

Shkak i këtij debati kanë qenë ulëset në dhomën e ndenjes. ‘Nuk ka vende të caktuara me emër. Pikë. Unë isha herën e parë aty, herën e dytë aty, herën e tretë dua të rri këtu. Kush është ky që thotë është vendi im të ngre zgupthi. Ky më ngre zgupthi mua?- u shpreh Egla.

‘’Jo nuk thash të ngre zgupthi, por të marr të ngre si zonjë’- shtoi Juli.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*