Një femër fiton BBV sipas Vesës, Juli habit me reagimin e tij

Vesa dhe Juli janë ulur në oborr dhe diskutojnë për lojën e banorëve të shtëpisë.

Vesa shprehet që këtë edicion do e fitojë banori që do të jetë shembull i mirë dhe ajo mendon se do ta fitojë një femër këtë vit.

Vesa: Këtë vit do e fitojë ai që do sillet mirë, plus do të fitojë një femër.
Juli: Po e fitoi një femër hallall, por nuk e besoj.
Vesa: Kështu kam qejf unë, dëshira ime kështu është.

Juli: Nuk i dihet sesi do të shkojë, por s’e besoj.

Banorët që prej nisjes së spektaklit e kanë nisur lojën e tyre me dinamika të forta dhe përplasje të shpeshta.

Juli ka qenë banori që është përplasur me Rozën në fillim, pasi kjo e fundit e donte jashtë shtëpisë së “BBV” që prej nisjes, e pastaj është përplasur me Eglën, pasi aktorja e kishte bezdi që banorët të zhvisheshin në prani të njëri-tjetrit.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*