Agravon debati, Meri kërcënon Ritën: “Për 24 orë ti…”

Ky Big Brother VIP Albania ka nisur vrullshëm dhe ndonëse janë vetëm ditët e para të shumta kanë qenë debatet e ashpra mes banorëve.

I tillë ka qenë edhe debati mes Ritës dhe Merit sot kur në grindje e sipër kjo e fundit ka kërcënuar moderatoren.

“Mbylle gojen, qepe. Po e mora seriozisht unë të merrem me ty ti për 24 orë nuk ekziston jo në këtë shtëpi, por as në Shqipëri”, i është drejtuar Meri Ritës me tone shumë të larta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*