“Je djalë i ndyrë…”, Sara dhe Bardhi i japin fund lidhjes së tyre

Një debat i fortë ka ndodhur mbrëmë mes Bardhit dhe Sarës dhe duket se çifti e ka mbyllur marrëdhënien e tyre.

Sara e ka akuzuar Bardhin si jo mirëkuptues, ndërkohë Bardhi ka reaguar duke thënë se si mundet Sara ta quaj jo mirëkuptues kur ai e ka mirëkuptuar kur ka mbajtur në dorë ende dhuratën e ish-it, kur i ka treguar pas shumë kohësh që ka qenë shtatzënë e shumë të tjera.

Këto fjalë e kanë prekur Sarën e cila ndër të tjera e ka quajtur të ndyrë Bardhin që ja përmendi këto gjëra.

Çifti e ka vazhduar debatin nga dhoma e gjumit e më pas në sallon, ku Bardhi i ka kërkuar Sarës t’i ndajnë krevatet dhe të mos kenë punë më me njëri-tjetrin, ndërsa Sara nuk ka pranuar duke thënë se sdo të bëjnë figurë të keqe tek banorët.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*