Tjetër përplasje mes në BBV, “Mos bëj gansterin ktu…”

Pas përfundimit të lojës që produksioni kishte caktuar për banorët e shtëpisë së ‘BBV3’, debate me tone të ashpra janë parë mes banorëve.

Bëhet fjalë për Gabrielen dhe Ervinin, të cilët kanë debatuar pasditen e sotme në oborrin e shtëpisë.

Gjatë momentit që Gabriele po mundohet të sqarojë diçka, Ervini nuk e lejon që të flasi, dhe ndërhyn në bisedën e tij.

Por jo vetëm kaq, ai e kap prej krahu Gabrielen duke i thënë: ‘ Me qetësi nuk je vetëm ti këtu o shpirti. Mos bëj gangsterin këtu. ‘

Menjëherë pas kësaj banorët e tjerë janë munduar të hyjnë mes dyshes duke qetësuar sadopak situatën.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*