I drejtohet ta godasë, agravon debati mes Gazit dhe Sarës

Gazi ka qenë duke biseduar me banorët e shtëpisë dhe Sara në një moment i ka ndërprerë bisedën në mes.

Sara: Ç’na çave kokën me këto muhabete.

Gazi ka reaguar ashpër ndaj kësaj të fundit, e madje duke iu drejtuar edhe me fjalë ofenduese.Gazi:Do më lesh, ta futa mbrapsht. Ik mu hiq qafe. Në kulm të muhabetit gjithmonë më ndërhyn mua. Ne jemi duke bërë muhabet tamam ti hidhesh dërr-dërr aty. Do e mbyllësh muhabetin? Ai hodhi një fjalë ti më hidhesh mua. Ik se qenke budallaqe ti, më nxive jetën. Kur flas me dikë pse më hidhesh në qafë?

Sara: E kuptove ti pse tu hodha unë?

Gazi: Po ç’pun kam unë të kuptoj, unë jam duke biseduar me atë. Çfarë je duke bërë. Mu largo dhe mos mu afro më fare.

Sara: Mos më prek mua, me dorë mos më prek mua.

Gazi: Nuk po të prek me dorë. E bëre për provokim, prandaj më preke vetë.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*