”Hajde bëjmë puthjen e…”, Romeo dhe Heidi kalojnë momente intime

Romancat dhe flirtet mes banorëve brenda shtëpisë po shtohen dita-ditës. Me sa duket raporti mes Heidit dhe Romeos po bëhet gjithnjë e më i afërt. Gjatë ditës së sotme ata kanë kaluar momente mjaft romantike nën shoqërinë e njëri-tjetrit. Gjatë një momenti kur Heidi ishte e ulur mbi prehrin e Romeos në dhomën e gjumit, ai i thotë:

Romeo: Do bëjmë puthjen e fluturës.

Heidi: Çfarë është puthja e fluturës?

Romeo: Se di çfarë është puthja e fluturës.

Heidi: Jo nuk do e bëjmë.

Romeo: Nuk është ajo që mendon ti, ma jep një çikë syrin.

Pasi Romeo i thotë këtë gjë ai afrohet dhe e puth tek syri, duke i treguar se kjo është puthja e fluturës.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*