“Do ma hash…”, debat i fortë mes Romeos dhe Gracianos

Nuk kanë të ndalur debatet dhe sherret në këtë Big Brother VIP.

I rradhës ishte ai mes Romeos dhe Grancianos. Në debat e sipër, Romeo e ka cilësuar Gracianon si hienë që ushqehet me kërma.

Nuk ka vonuar menjëherë reagimi i balerinit i cili i ka thënë se kërmën më të madhe në shtëpi do ta hajë, duke aluduar se kërma më e madhe është Romeo.

Ai ka theksuar disa herë togfjalëshin “do ta ha, do ta ha…”, dhe kaq mjaftuar që Romeo ta ironizojë Gracianon duke i thënë “sigurisht që do ma hash…”.

Kjo batutë e Romeos e ka nervozuar edhe më shumë Gracianon duke agravuar dhe debatin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*