Mund të largohet sonte, Romeo i lë një porosi Elvisit

Sonte është nata e prime të BBV dhe nominimi për sonte është shumë i fortë.

Pas hapjes së kutisë së Pandorës nga Graciano, ai dërgoi në nominim Romeon, Lisin dhe Heidin dhe e gjitha kjo ishte si hakmarrje ndaj Romeos.

Ai që e përjetoi më keq këtë nominim ishte pikërisht Romeo, i cili në të dyja rastet edhe sikur te largohet Lisi edhe sikur të largohet Heidi do dilte i lënduar.

Gjatë këtyre ditëve Lisi është munduar ta qetësojë Romeon duke i thënë që pas largimit të tij ai duhet të përqëndrohet tek loja dhe të luaj fort.

Diçka të tillë Romeo ja ka konfirmuar dhe ndër të tjera i ka kërkuar Lisit që nëse del sonte, të shkojë ta shohi tek shtëpia së bashku me Donaldin se si do luaj ai, duke lënë të kuptohet se do i marrë “hakun” ndaj Gracianos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*