Fjalia e Gracianos për Lisin irriton Eglën,”Lërë tani, mos u bëj hipokrit”

Edhe pse ishte zgjedhja e tij, Graciano është parë në gjendje të rëndë emocionale pas eliminimit të Elvis Myrtës nga shtëpia.

Pas spektaklit, balerini ka ngritur një dolli për Lisin duke e uruar për projektet dhe punët e tij pas daljes nga shtëpia.

Kjo gjë u ka rënë në sy disa prej banorëve, ndërsa ka qenë Egla ajo e cila e ka cilësuar si hipokrite veprimin e Gracianos dhe mes dyshes ka nisur debati.

Egla i thotë se ishte ai që e nxori nga loja dhe nuk duhet të shtiret sikur është prekur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*