Dronat e parë për këtë BBV, ja për cilin banor ishin(FOTO)

Mbrëmjen e sotme rinis transmetimi live i ‘Prime4’ në ‘BBV3’. Gjatë kësaj nate do të ketë shumë ndodhi, hyrje të reja por dhe eleminime.

5 banorët e nominuar janë: Meri, Heidi, Gazi, Alfio dhe Gabriele. Sakaq për ktë të fundit dashamirësit e tij kanë përgatitur një surprizë ditën e sotme.

Jashtë ambienteve të shtëpisë, janë ngritur 3 drone posaçërisht për Gabrielen.

‘Lufto, mos ja përto askujt’, ‘Gabriele trego kush je’, ‘ Brooklyn është me Gabrielen’- janë kto tre mbishkrimet që pamë për secilin dron.

Ngritja e tyre u pa nga të gjithë banorët e shtëpisë, dhe u prit me shumë duartrokitje prej tyre.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*